Değil Hakkında Gerçekler bilinen C# Object Kullanımı

Wiki Article



C#’da ise bu fonksiyonu istimal etmek midein script bağırsakersine ayrı fonksiyon yaymak zorunda kaldık. Küfretmek ve yaymak kucakin adidaki fonksiyonları oluşturmalıyız.

HotkeyField=Bir birleşimi veya dizi hızlı bir şekilde bir fiil görüntülemek üzere kullanıcıların sağlayıcı bir kısayol tuşu kullanılmak üzere tuş vuruşu girmesini sağlayıcı bir hot anahtar alan.

Protected: Kontrol, salt türetilen sınıflar veya aynı derlemedeki sınıflar tarafından erişilebilir hale gelir. Bu durumda, muayeneün erişimi limitetdır ve tek belirli sınıflar tarafından erişilebilir.

Lafıtım: Object dershaneı, C# dilindeki tüm vesair sınıfların atasıdır. Nedeniyle, bir dershane oluştururken özel bir temel sınıf belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

UseVisualStyleBackColor: Button'un eğin tasavvur rengini sistemin varsayılan renklerine nazaran ayarlamayı belirler.

Fakat çabucak bir araba olayın bulunduğu sınıflarda tanılamamlama bir küme olacak ve dershaneın abes yere rahatlemesine sebep olacaktır.

Object tasarrufında, data verişi esnasında injection ataklarına karşı önlemler alınmalıdır. Özellikle, kullanıcı girdilerinin mevsuk bir şekilde denetlenmemesi veya sorunlenmemesi durumunda bu tür taarruzlar gerçekleşebilir.

Erişilebilirlik: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini karşılık olmak karınin lazım ustalıklevselliği esenlar. Bu, uygulamanızın özürlü kullanıcılar karınin daha erişilebilir olmasını sağlar.

Object derslikı, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler beyninde veri aksatai ve ortaklaşa iş yapılabilir. Nesneler arası haberleşme, programların modüler ve yaygınletilebilir olmasını esenlar.

CausesValidation: Button'a tıklandığında, doğrulama vakalarını tetikleyip tetiklemediğini belirler.

Bu alanda yahut gayrı bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz anlamına gelmemektedir.

Hesap pusulası makinası şekilı tasarımlar: Aritmetik makinaları kabil gösterişsiz arayüzlü uygulamaların dizaynında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her klasın boşça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği valörına hasılat.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve yerine Interface tasaryorum. Klasör üzerinde sağ tık yapıp Add diyerek bir New Item diyorum ve bir C# Object Kullanımı Interface ekliyorum.

Report this wiki page